Vakantiepark In Limburg

Limburg ligt in het Zuid-Oosten van Nederland en is volgens vele mensen de gezelligste provincie met een mooi heuvelachtig landschap. Limburg biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke en ontspannen vakantie. Vergeet tijdens uw vakantie niet een lekkere punt Limburgse vlaai te proeven. Een typisch Limburgse delicatesse.

Wat te doen in Limburg?

In de provincie Limburg vindt u vele kastelen, waarvan de bekendste misschien wel Kasteel Hoensbroek is. Dit prachtige, grote kasteel herbergt wel veertig authentiek ingerichte vertrekken die allemaal te bezichtigen zijn. Tijdens een bezoek leert u van alles over de geschiedenis en vroegere bewoners van dit kasteel. Een indrukwekkend dagje uit!

Wilt u een dagje weg met de kinderen? Dan is Kasteelpark Born zeker een bezoekje waard. Het middeleeuwse kasteel Born werd in 1930 verwoest door een brand, maar is vandaag de dag gerenoveerd en omgebouwd tot dierenpark. U vindt er zowel inheemse diersoorten als schapen en geiten maar ook Lynxen, apen en roofdieren komt u hier tegen. In het Insectarium wonen onder andere wandelende takken, leguanen en schorpioenen. Een leuke dag uit voor het hele gezin!

Een ander leuk uitje in Limburg is het Continium Discovery Center in Kerkrade. Continium is een soort wetenschappelijke speeltuin waar van alles onderzocht kan worden. Er kunnen verschillende leuke experimenten gedaan worden met krachten, transport en geluid. Uitvinders kunnen hun hart ophalen in het Science Lab, waar ze zelf een deurmatalarm of bijvoorbeeld een trekraket kunnen maken. Iedereen komt slimmer bij Continium vandaan!

U ziet het, er is van alles te doen in Limburg!

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-limburg

Op mijn webblog vakantiepark-in-limburg staat leuke informatie over een vakantie in Limburg. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Limburg.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline