Vakantiepark In Limburg

Limburg ligt in het Zuid-Oosten van Nederland en is volgens vele mensen de gezelligste provincie met een mooi heuvelachtig landschap. Limburg biedt vele mogelijkheden voor een onvergetelijke en ontspannen vakantie. Vergeet tijdens uw vakantie niet een lekkere punt Limburgse vlaai te proeven. Een typisch Limburgse delicatesse.

Mooie bezienswaardigheden in Limburg

Een unieke bezienswaardigheid is de hoofdstad Maastricht. Het is zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken. De bourgondische hoofdstad heeft genoeg mogelijkheden om een gehele dag te vertoeven. Er zijn vele restaurantjes om lekker te eten en drinken en voldoende winkels voor een dagje shoppen. In Maastricht staat de geweldige Sint-Servaasbasiliek, de Helpoort en het vrijthof. Bijzondere bouwwerken maken een bezoek aan de hoofdstad een dag om nooit te vergeten.

In Limburg ligt tevens het hoogste punt van Nederland. Dit is een grens met België en Duitsland en heet het drielandenpunt. Er zijn hier genoeg groepsactiviteiten zoals boogschieten en mogelijkheden voor kinderfeestjes. Daarnaast kunt u hier heerlijke fiets- en wandeltochten maken.

Eén van de populairste bestemmingen in Limburg is de stad Valkenburg. Hier is genoeg te zien en doen, zowel in de zomer als winter. Vele toeristen bezoeken de eeuwenoude grotten. In de winter wordt in de fluwelengrot zelfs een kerstmarkt georganiseerd. De grotten vormen één groot gangenstelsel onder de grond van Valkenburg. Je ziet mooie wandtekeningen en een grotkapel. Verder heeft Valkenburg voldoende hotels, restaurantjes en een leuke rodelbaan.

Kasteel Hoensbroek behoort tot één van de grootste kastelen in Nederland en staat in Zuid-Limburg. Omringt door water is het kasteel te bereiken met een toegangsbrug. Een echt kasteel uit de vroegere tijden, vooral leuk om met kinderen te bezoeken. Het kasteel laat goed zien wat het in de eeuwen allemaal heeft doorstaan.

Featured: 

Unfeatured

Nieuwste artikelen

Populaire artikelen

Over vakantiepark-in-limburg

Op mijn webblog vakantiepark-in-limburg staat leuke informatie over een vakantie in Limburg. Ik verzamel leuke artikelen, foto's en ervaringen over Limburg.

Contact

Vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail.

Online marketing door SeeMeOnline